Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję dla Ciebie obłędnie pyszne danie obiadowe. Soczyste mięso, aromatyczne dodatki to połączenie idealne. To połączenie jest idealne, spróbuj przekonaj się Sam.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 46
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 347
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40459
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 46
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 347
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40459
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam błonki, kroję w dwucentymetrowe plastry i lekko rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
2. Na drugiej większej patelni przygotowuję sos. Obieram cebulę, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Papryki myję, obieram z nasion, kroję w paseczki i łączę z grzybami. Następnie dodaję pokrojone w pół plasterki ogórki konserwowe. Podlewam jedną szklanką wody i gotuje dziesięć minut.
4. Na koniec dodaję przecier, chili oraz ketchup, pięć minut gotuję i łączę z mięsem
5. Danie gotowe. Smacznego.