Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidorówka z grissini"
...ale pyszny.
Odsłon: 747
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 647
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 387
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 195
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5158
...ale pyszny.
Odsłon: 747
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 647
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 387
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 195
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5158
Składniki
Cebulę umyć, obrać, pokroić w drobną kostkę. Zeszklić ją na oliwie, dodać pomidory z puszki wraz z zalewą, dusić pod przykryciem ok. pół godziny, zmiksować.
Do pomidorów dodać bulion, koncentrat, doprawić solą, pieprzem, miodem, gotować ok. 10 minut.
Podawać z grissini i kulką koziego twarożku, udekorować posiekaną bazylią.
W sezonie ugotuj tę zupę ze świeżych pomidorów. Wzbogać jej smak mieszanką świeżych lub suszonych ziół włoskich.
ok. 25 minut.Źródło: Twoje Imperium