Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 851
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 377
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 154
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 2329
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 851
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 377
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 154
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 2329
Składniki
Kaszę płuczemy na sitku pod bieżącą wodą. Gotujemy z dodatkiem soli i masła. Po ugotowaniu dodajemy oliwkę i mieszamy. Do przestudzonej kaszki dodałam czerwona fasolę z puszki, kukurydzę, słodką paprykę , bazylię, pieprz mielony kolorowy, szczyptę chilli. Pomidory przekroiłam, wydrążyłam środek, lekko posoliłam i posmarowałam oliwką. Następnie nałożyłam farsz. Naczynie przykryłam folią aluminiową i zapiekałam w 170* -10 minut.