Do góry

Dania główne Przepis na:

Pomidory z pastą rybną

Pomidory z pastą rybną

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19074

Dodano:

Odsłon: 4

Przepis wart wypróbowania: "Pomidory z pastą rybną"

Składniki

  • 8 pomidorów
  • 25 dag białego sera
  • kostka bryndzy
  • wędzona makrela
  • łyżka majonezu
  • 2 łyżki kwaśnej śmietany
  • pół cebuli
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pomidory z pastą rybną

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie oczyść ze skóry i ości, mięso rozdrobnij. Cebulę obierz, posiekaj. Kilka gałązek szczypiorku posiekaj. Biały ser wymieszaj z bryndzą. Majonez utrzyj ze śmietaną. Dodaj makrelę, cebulę, szczypiorek i pastę serową, wymie szaj. Przypraw solą i pieprzem.

  2. Pomidory umyj, odetnij wierzchy. Środki delikatnie wydrąż, napełnij pastą rybną. Przykryj.

  3. Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,60 zł.

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń