Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiacych aromatyczne warzywo jakim jest por ! Mozna do przygotowania wykorzystac np ziemniaki z dnia wczesniej ktore nam zostaly
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Z ziemniakow przygotowac pire tak jak kazdy robi , z maslem, mlekiem czy kto jak chce, do nich dolozyc odrobine drobno pokrojonego i podsmazonego pora, wymieszac, reszte pora pokroic na kawalki obgotowac okolo 10 min, pire doprawione do smaku i wymieszane z posiekanym porem przelozyc do naczynia zaroodpornego, a na naich poukladac kawalki pora owiniete serem i bekonem, wstawic do piekarnika i zapiekac okolo 15 - 20 min az lekko sie zrumienia, a ser sie rozpusci, podawac jako samodzielne danie , albo jako dodatek do mies, zycze smacznego