Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiacych aromatyczne warzywo jakim jest por ! Mozna do przygotowania wykorzystac np ziemniaki z dnia wczesniej ktore nam zostaly
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12573
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41929
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5043
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45865
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12573
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41929
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5043
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45865
Składniki
Z ziemniakow przygotowac pire tak jak kazdy robi , z maslem, mlekiem czy kto jak chce, do nich dolozyc odrobine drobno pokrojonego i podsmazonego pora, wymieszac, reszte pora pokroic na kawalki obgotowac okolo 10 min, pire doprawione do smaku i wymieszane z posiekanym porem przelozyc do naczynia zaroodpornego, a na naich poukladac kawalki pora owiniete serem i bekonem, wstawic do piekarnika i zapiekac okolo 15 - 20 min az lekko sie zrumienia, a ser sie rozpusci, podawac jako samodzielne danie , albo jako dodatek do mies, zycze smacznego