Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiacych aromatyczne warzywo jakim jest por ! Mozna do przygotowania wykorzystac np ziemniaki z dnia wczesniej ktore nam zostaly
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336785
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4381
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423882
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336785
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4381
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423882
Składniki
Z ziemniakow przygotowac pire tak jak kazdy robi , z maslem, mlekiem czy kto jak chce, do nich dolozyc odrobine drobno pokrojonego i podsmazonego pora, wymieszac, reszte pora pokroic na kawalki obgotowac okolo 10 min, pire doprawione do smaku i wymieszane z posiekanym porem przelozyc do naczynia zaroodpornego, a na naich poukladac kawalki pora owiniete serem i bekonem, wstawic do piekarnika i zapiekac okolo 15 - 20 min az lekko sie zrumienia, a ser sie rozpusci, podawac jako samodzielne danie , albo jako dodatek do mies, zycze smacznego