Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, postna, serwuję ją najczęściej w piątki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 412
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 412
Składniki
rybę i ser połączyć w miseczce, ja to robię widelcem
cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę
dodać ketchup i wszystko wymieszać
doprawić wg uznania, ja dodaję tylko pieprz, ale posolić trochę też można