Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Potrawka łososiowa z zielonym porem i ryżem"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Składniki
Ryż gotuję na sypko. Rybę opłukuję, nacieram przyprawami i kroję w kostkę. Por tnę w drobne krążki.
Na oleju podsmażam por, dodaję łososia. Potrawę zdejmuję z ognia, gdy ryba zmięknie. Doprawiam do smaku.
Ryż rozkładam na talerze. Na wierzch wykładam potrawkę.
30 min • Porcja 340 kcal • Koszt porcji 4,30 zł • Przepis na 2 porcje
Marcin Kwiek z BieśnikaŹródło: Kobieta i życie