Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka którą dzisiaj polecam, można by powiedzieć, że jest to danie jednogarnkowe albo zwykły gulasz. Potrawka podana z makaronem jest bardzo sycąca i smakowita.
garnek, patelnia,
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19307
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19307
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki, następnie podsmażyć na rozgrzanym oleju. Po podsmażeniu kiełbasę wyjąć, a do tłuszczu włożyć pokrojoną cebulę. Po kilku minutach dodać pokrojoną paprykę. Gotować na małym ogniu około 8 - 10 minut, dodać podsmażoną kiełbasę oraz pomidory z puszki i przecier pomidorowy. Wymieszać, a następnie dodać 300 ml bulionu. Całość przyprawić do smaku solą, pieprzem przyprawą uniwersalną, papryką ostrą oraz majerankiem. Gotować jeszcze około 3 -5 minut. Makaron pastani ugotować według opisu na opakowaniu. Potrawkę podawać z ugotowanym makaronem, oprószoną posiekaną natką pietruszki.