Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczny obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Składniki
Wykonanie: Fasolkę namoczyć i ugotować na półmiękko, kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki, marchewki, selera, pora obrać, drobno posiekać i połączyć z kapustą i fasolą. Mięso pokroić w kostkę, posolić, oprószyć mąką i zrumienić na tłuszczu. Warzywa wymieszać z przyprawami do smaku i podzielić na dwie części. Jedną część włożyć do rondla, przykryć zrumienionym mięsem, następnie przykryć drugą połową warzyw. Po czym podlać wrzątkiem i udusić pod przykryciem do miękkości. Gotowe danie posypać świeżym posiekanym koperkiem.