Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczny obiad.
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4195
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 34180
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9733
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4195
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 34180
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9733
Składniki
Wykonanie: Fasolkę namoczyć i ugotować na półmiękko, kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki, marchewki, selera, pora obrać, drobno posiekać i połączyć z kapustą i fasolą. Mięso pokroić w kostkę, posolić, oprószyć mąką i zrumienić na tłuszczu. Warzywa wymieszać z przyprawami do smaku i podzielić na dwie części. Jedną część włożyć do rondla, przykryć zrumienionym mięsem, następnie przykryć drugą połową warzyw. Po czym podlać wrzątkiem i udusić pod przykryciem do miękkości. Gotowe danie posypać świeżym posiekanym koperkiem.