Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem potrawka jest z żołądków gęsich ale pyszna jest również z kurzych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1436
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1555
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1436
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1555
Składniki
Żołądki myjemy i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzamy, przestudzamy i kroimy w paski. Cebulę kroimy w kostkę, pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Na oliwie podsmażamy cebulę i pieczarki, dodajemy pokrojone żołądki. Przesmażamy przez chwilę. Dodajemy koncentrat i pastę pomidorową. Doprawiamy solą i pieprzem i dusimy jeszcze przez 10-15 min.