Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że kiełbasa to niedoceniany produkt w naszych kuchniach! Postawmy na jakość, kupmy kiełbasę dobrej, sprawdzonej firmy. Taką, która jest robiona z mięsa, a nie z mięsopodobnych składników marnej jakości. Wtedy będzie smakowała wyśmienicie - zarówno na kanapkach jak i w daniu, które dziś proponuję.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15358
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4590
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 259
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2693
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4809
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15358
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4590
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 259
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2693
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4809
Składniki
Kiełbasę kroimy w grube plastry, paprykę, cebulę i czosnek w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę do mocnego zarumienienia. Dodajemy warzywa, posypujemy solą i przyprawami. Kiedy puszczą soki wlewamy pomidory i 1/2 szklanki wody. Dusimy aż warzywa zmiękną a woda odparuje.