Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20587
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2272
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 36
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20587
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2272
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 36
Składniki
Jarzyny obrać i pokroić w słupki, pierś umyć i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać jarzyny, pierś i dusić ok 20 min. pod przykryciem. Następnie doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami, wszystko zalać śmietaną i gotować aż się śmietana zredukuje. Można podawać z ziemniakami, ryżem czy też makaronem, jak kto woli. Smacznego