Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu a zarazem bardzo smaczne.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 952
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 952
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w kostkę, lub paski(nie za duże, ponieważ dłużej będzie trzeba piec). posypujemy solą i pieprzem do smaku, Wkładamy do naczynia żaroodpornego.
Pieczarki obieramy, kroimy w paseczki i podsmażamy na maśle i cebulce. Dodajemy do piersi.
Do śmietany dodajemy zupę cebulową i mieszamy. Wlewamy do naczynia.
Naczynie wkładamy do piekarnika pieczemy w temp 180 stopni około 1h