Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z mięsa, warzyw i pieczarek w sosie to sycące danie jednogarnkowe, łatwe do przygotowania i bardzo smaczne.
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 4020
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 239
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 71
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 818
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 4020
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 239
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 71
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 818
Składniki
Umyte o osuszone mięso pokroić w kostkę, zrumienić na patelni z rozgrzanym smalcem, przełożyć do garnka. Na patelnię wlać olej, podsmażyć pokrojoną w krążki marchewkę.
Do garnka z mięsem wlać 1 szklankę wody, dodać liście laurowe, marchewkę, odrobinę soli, gotować pod przykryciem.
Następnie podsmażyć drobno posiekany czosnek, cebulę, pokrojone w kostkę pieczarki i cukinię. Dodać do mięsa 10 minut przed końcem gotowania. Mąkę wymieszać z odrobiną wody i papryką, połączyć z mięsem, zagotować, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. Podawać z dodatkiem pieczywa.