Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co zrobić z mięsem.? Zawsze możesz zrobić to danie ;))
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2399
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1607
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 482
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2399
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1607
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 482
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę usmażyć na łyżce masła i dodajemy 1.5 łyżki mąki. Dodajemy po odrobinie rosół powoli mieszając żeby nie powstały grudki. Wlewamy sok z rosołu czekamy aż zgęstnieje. Dodajemy obrane mięso z rosołu,marchewkę,groszek i pokrojone szparagi. Doprawiamy do smaku i wrzucamy pietruszkę podajemy z ryżem. Smacznego