Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co zrobić z mięsem.? Zawsze możesz zrobić to danie ;))
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3987
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415605
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2631
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3987
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415605
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2631
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę usmażyć na łyżce masła i dodajemy 1.5 łyżki mąki. Dodajemy po odrobinie rosół powoli mieszając żeby nie powstały grudki. Wlewamy sok z rosołu czekamy aż zgęstnieje. Dodajemy obrane mięso z rosołu,marchewkę,groszek i pokrojone szparagi. Doprawiamy do smaku i wrzucamy pietruszkę podajemy z ryżem. Smacznego