Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy sezon z warzywami w pełni, często przygotowuję dania jednogarnkowe z dużą ilością warzyw. Żeby danie było bardziej sycące dodałam kiełbasy, jest przepyszne.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17782
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15570
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7311
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17782
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15570
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7311
Składniki
Paprykę i cukinie pokroić w kostkę, por posiekać w pół krążki. Obraną marchewkę i kalarepę pokroić w kostkę, wsypać do garnka, zalać wodą, dodać kostkę rosołową i gotować około 10-12 minut.
Na patelni rozgrzać oliwę, poddusić pokrojony por, czosnek i paprykę. Następnie dodać pokrojoną cukinię, chwilę podsmażyć.
Połączyć z półmiękkimi warzywami.
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę, zrumienić na rozgrzanej patelni, dodać do warzyw i gotować.
Mąkę wymieszać z odrobiną wody, połączyć z miękkimi warzywami, zagotować. Doprawić do smaku solą i pieprzem.