Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i przyjemne danie na obiadek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach w osolonej wodzie, obrać i pokroić w grube plastry. Pora dokładnie oczyścić, pokroić i podsmażyć na oleju razem z ziemniakami, i kabanosami. Dodać oliwki, przyprawić do smaku, posypać ziołami i podawać.