Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i smaczny obiadek.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 353
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 48
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 372
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 353
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 48
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 372
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cebulę obrać, pokroić w kostkę, a pomidory sparzyć, obrać ze skórki i również pokroić. Na patelni rozgrzać oliwę i przysmażyć ziemniaki z cebulą. Doprawić solą, pieprzem i rozmarynem do smaku, dodać kiełki rzodkiewki, zalać wywarem i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu przez 15 minut. Po czym dodać pomidory, zaciągnąć śmietaną. Podawać na ciepło z dodatkiem świeżego rozmarynu.