Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i smaczny obiadek.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 158
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1213
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 158
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1213
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cebulę obrać, pokroić w kostkę, a pomidory sparzyć, obrać ze skórki i również pokroić. Na patelni rozgrzać oliwę i przysmażyć ziemniaki z cebulą. Doprawić solą, pieprzem i rozmarynem do smaku, dodać kiełki rzodkiewki, zalać wywarem i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu przez 15 minut. Po czym dodać pomidory, zaciągnąć śmietaną. Podawać na ciepło z dodatkiem świeżego rozmarynu.