Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie smaków a sezon wciąż trwa!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 95
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 128
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 224
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 95
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 128
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 224
Składniki
Grzyby pokroiłam z grubsza, smaczne są większe kawałki. Na patelni zeszkliłam pokrojoną w piórka cebulę. dodałam prawdziwki i zmiażdżony i posiekany czosnek. Gdy całość się zrumieniła dodałam zahartowaną śmietanę i chwile podgotowałam do zgęstnienia sosu. Dodałam kapary, pieprz i część startego parmezanu. Wyłączyłam ogień i sprawdziłam słoność- kapary puszczą sól a i parmezan jest słony.
Sos podałam na makaronie i dodatkowo posypałam serem i koperkiem. Smacznego :)