Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie smaków a sezon wciąż trwa!
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 188
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 188
Składniki
Grzyby pokroiłam z grubsza, smaczne są większe kawałki. Na patelni zeszkliłam pokrojoną w piórka cebulę. dodałam prawdziwki i zmiażdżony i posiekany czosnek. Gdy całość się zrumieniła dodałam zahartowaną śmietanę i chwile podgotowałam do zgęstnienia sosu. Dodałam kapary, pieprz i część startego parmezanu. Wyłączyłam ogień i sprawdziłam słoność- kapary puszczą sól a i parmezan jest słony.
Sos podałam na makaronie i dodatkowo posypałam serem i koperkiem. Smacznego :)