Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie smaków a sezon wciąż trwa!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424900
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424900
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Grzyby pokroiłam z grubsza, smaczne są większe kawałki. Na patelni zeszkliłam pokrojoną w piórka cebulę. dodałam prawdziwki i zmiażdżony i posiekany czosnek. Gdy całość się zrumieniła dodałam zahartowaną śmietanę i chwile podgotowałam do zgęstnienia sosu. Dodałam kapary, pieprz i część startego parmezanu. Wyłączyłam ogień i sprawdziłam słoność- kapary puszczą sól a i parmezan jest słony.
Sos podałam na makaronie i dodatkowo posypałam serem i koperkiem. Smacznego :)