Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis Babci Stefci na smaczne danie z ziemniaków i kapusty kiszonej.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 147
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 263
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 147
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 263
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wymieszać z obgotowaną i odcedzoną kapustą, dodać podsmażony boczek z posiekaną cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Piec w temperaturze 180 stopni do momentu aż skórka będzie chrupka. Podawać jako samodzielne danie z dowolną surówką.