Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis Babci Stefci na smaczne danie z ziemniaków i kapusty kiszonej.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 775
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 114
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 775
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 114
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wymieszać z obgotowaną i odcedzoną kapustą, dodać podsmażony boczek z posiekaną cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Piec w temperaturze 180 stopni do momentu aż skórka będzie chrupka. Podawać jako samodzielne danie z dowolną surówką.