Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis Babci Stefci na smaczne danie z ziemniaków i kapusty kiszonej.
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3009
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3009
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 233
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wymieszać z obgotowaną i odcedzoną kapustą, dodać podsmażony boczek z posiekaną cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Piec w temperaturze 180 stopni do momentu aż skórka będzie chrupka. Podawać jako samodzielne danie z dowolną surówką.