Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mojej Babci.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22032
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 64
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 357
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 82
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22032
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 64
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 357
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 82
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Składniki
Sposób przygotowania 1.PRAŻUCHA Ziemniaki podgotować ok. 10 minut w osolonej wodzie, a następnie dodać mąkę i gotować aż ziemniaki zaczną się rozpadać. Ujednolicić konsystencje tłuczkiem i okrasić masłem i pokrojonym boczkiem. 2.POTRAWKA: Pieczarki i cebulę kroimy w plastry, smażymy na oleju. Dodajemy słoiczek przecieru pomidorowego i pokrojoną kiełbasę. Doprawiamy pieprzem i solą i dusimy ok. 25 minut.