Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mojej Babci.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5015
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13548
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7637
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5015
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13548
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7637
Składniki
Sposób przygotowania 1.PRAŻUCHA Ziemniaki podgotować ok. 10 minut w osolonej wodzie, a następnie dodać mąkę i gotować aż ziemniaki zaczną się rozpadać. Ujednolicić konsystencje tłuczkiem i okrasić masłem i pokrojonym boczkiem. 2.POTRAWKA: Pieczarki i cebulę kroimy w plastry, smażymy na oleju. Dodajemy słoiczek przecieru pomidorowego i pokrojoną kiełbasę. Doprawiamy pieprzem i solą i dusimy ok. 25 minut.