Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny, smaczny i łatwy w wykonaniu obiad. Czas przygotowania nie przekroczy trzydziestu minut. Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11216
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6447
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5451
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13440
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11216
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6447
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5451
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13440
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5209
Składniki
Kaszę jaglaną sparzyć wrzątkiem. Następnie ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Gdy kasza się gotuje przygotować dalszą część obiadu. Mianowicie umyć mięso i pokroić na kawałki. Dodać przyprawy. Wymieszać. Usmażyć na oleju. Zdjąć z patelni i na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojone warzywa.