Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-12-2016
Pizza makaronowa skutecznie zwalcza mój apetyt na tradycyjną pizze, a przy tym jest banalnie prosta i szybka w przygotowaniu.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 316
Polecam.
Odsłon: 777
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36339
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 442
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 316
Polecam.
Odsłon: 777
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36339
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 442
Składniki
Makaron ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Przecier wymieszaj z 50 ml zimnej wody, dodaj oregano, zmielony czosnek, sól i pieprz do smaku.
Pokrój pieczarki i czerwoną paprykę.
Wysmaruj oliwą z oliwek naczynie żaroodporne, wrzuć ugotowany makaron, wlej przygotowany wcześniej z przecieru pomidorowego sos, posyp serem mozzarella, dodaj salami, pieczarki i czerwoną paprykę.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni i piecz 10-15 minut. Podawaj ze świeżą bazylią.