Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste ciasto ze śliwkami
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Do miski daje rozpuszczony ostudzony tłuszcz wsypuje cukier mąkę z proszkiem i wbijam jajka całości dokładnie mieszam i wylewam do blaszki wyłożonej papierem 24 cm.
Ze śliwek wyjmuje pestki i układam na ciasto skorka do dołu i wstawiam do nagrzanego piekarnika .piekę w 200 stopniach 35 minut na środkowej polce funkcji góra dół .Gorące ciasto po wyjęciu oprószam cukrem pudrem i czekam aż ostygnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .