Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne kotlety mielone są podstawą polskiego rodzinnego obiadu. :) Przedstawiam Wam swoją wersję.
patelnia
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 68
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9321
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 974
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1133
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 68
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9321
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 974
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1133
Składniki
1. Zaczynamy od namoczenia kajzerki w wodzie. 2. Następnie należy obrać i pokroić cebulę w kosteczkę. 3. Rozgrzać masło na patelni i zeszklić cebulę, ostudzić. 4. Wrzucić mięso do miski, odciśniętą kajzerkę, cebulę, jajko oraz przyprawy i koperek. 5. Uformować kulki i obtoczyć je w bułce tartej.
6. Lekko ponacinać kotlety nożem. 7. Rozgrzać olej na patelni. 8. Kotlety smażyć z dwóch stron po kilka minut. Smacznego! :)