Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita ryba.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Składniki
Ryby namoczyć w soku z cytryny i schłodzić w lodówce ok 1-2 godzin.
Po schłodzeniu nacieramy rybę solą i pieprzem i papryką. Do wewnętrznej części wkładamy koperek, pietruszkę i świeży rozmaryn.
Smażymy z każdej strony ok. 5 minut. Pod koniec smażenia położyć na rybie kawałek masła (do rozpuszczenia). Do dzieła smakosze.