Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita ryba.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 29
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 60
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 62
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 29
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 60
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 62
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 88
Składniki
Ryby namoczyć w soku z cytryny i schłodzić w lodówce ok 1-2 godzin.
Po schłodzeniu nacieramy rybę solą i pieprzem i papryką. Do wewnętrznej części wkładamy koperek, pietruszkę i świeży rozmaryn.
Smażymy z każdej strony ok. 5 minut. Pod koniec smażenia położyć na rybie kawałek masła (do rozpuszczenia). Do dzieła smakosze.