Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita ryba.
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 72
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38645
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 267
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 891
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1071
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6203
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 72
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38645
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 267
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 891
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1071
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6203
Składniki
Ryby namoczyć w soku z cytryny i schłodzić w lodówce ok 1-2 godzin.
Po schłodzeniu nacieramy rybę solą i pieprzem i papryką. Do wewnętrznej części wkładamy koperek, pietruszkę i świeży rozmaryn.
Smażymy z każdej strony ok. 5 minut. Pod koniec smażenia położyć na rybie kawałek masła (do rozpuszczenia). Do dzieła smakosze.