Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
papier do pieczenia
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1362
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1321
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 244
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1362
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1321
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 244
Składniki
Na maśle/ oliwie szkli się drobno posiekane szalotki. Gdy zaczną się złocić to znak, że można dodać wino i dodać śmietanę i kapary. Sos trzeba trochę pogotować, aż cebulka całkiem zmięknie a sos nabierze gęstości i smaku. Można ewentualnie go posolić.
Rybę, posypana solą i chili, można usmażyć na papierze do pieczenia. Wtedy nie będzie problemu z przywieraniem skóry i łatwo się ją obraca. Usmażoną rybę wystarczy polać sosem. i podać na przykład z ziemniakami.
Smacznego :)