Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna ryba pieczona na kolorowych warzywach. Banalne w przygotowaniu, zachwyca wyglądem i smakiem!
Ziemniaki kroimy w ćwiartki, cebulę w ósemki. Mieszamy z olejem, przyprawą do ziemniaków i papryką wędzoną. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut.
W czasie pieczenia szykujemy rybę - myjemy ją i osuszamy papierowym ręcznikiem. Środek nacieramy sokiem z cytryny, solą i pieprzem, wkładam też pokrojone masło. Skórę można naciąć nożem.
Kiedy ziemniaki będę już podpieczone wyciągamy je z piekarnika. Dodajemy kukurydzę i pokrojonego brokuła, mieszamy. Na warzywa kładziemy pstrąga i na około układamy połówki pomidorów.
Pieczemy w 180 stopniach kolejne 25-30 minut. Długość pieczenia zależy od wielkości ryby i ziemniaków.
Trochę zdrowej kuchni u mnie dzisiaj, a dlaczego nie, teraz jest idealny czas...
Odsłon: 1609
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 186
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 176
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 27
Bigos po cygańsku bo fajny pomysł na obiad szczególnie gdy chcemy nieco zmod...
Odsłon: 59
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 186
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 176
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 27
Bigos po cygańsku bo fajny pomysł na obiad szczególnie gdy chcemy nieco zmod...
Odsłon: 59
Składniki
Ziemniaki kroimy w ćwiartki, cebulę w ósemki. Mieszamy z olejem, przyprawą do ziemniaków i papryką wędzoną. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut.
W czasie pieczenia szykujemy rybę - myjemy ją i osuszamy papierowym ręcznikiem. Środek nacieramy sokiem z cytryny, solą i pieprzem, wkładam też pokrojone masło. Skórę można naciąć nożem. Kiedy ziemniaki będę już podpieczone wyciągamy je z piekarnika. Dodajemy kukurydzę i pokrojonego brokuła, mieszamy. Na warzywa kładziemy pstrąga i na około układamy połówki pomidorów.
Pieczemy w 180 stopniach kolejne 25-30 minut. Długość pieczenia zależy od wielkości ryby i ziemniaków.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Tagliatelle z pesto z rukoli i pomidorkami koktajlowymi
Dania główne
Najlepsze placki z cukinii
Dania główne
Karkówka z pomidorami
Dania główne
Gołąbki bez zawijania
Tagliatelle z pesto z rukoli i pomidorkami koktajlowymi
Szybki, prosty makaron z pesto z rukoli to idealny, letni obiad :)
Odsłon: 4
Najlepsze placki z cukinii
Jeśli lubisz tradycyjne placki ziemniaczane, z pewnością polubisz te placki z...
Odsłon: 18