Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na wigilie,gosci na naszym stole od pokolen.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 160
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4132
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1162
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 160
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4132
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1162
Składniki
Z jazyn gotujemy wywar przez ok.45 minut.Wyjmujemy jazyny i odkladamy marchewke ,wkladamy umytego pstraga zeby byl przykryty i gotujemy przez 20 min na malym ogniu.Delikatnie wyjmujemy pstraga ,przecedzamy wywar sitkiem.Do wywaru dodajemy zelatyne wdlg przepisu pol lyzeczki octu i do smaku troche soku z cytryny..Przyprawiamy vegeta ,pieprzem.
Ugotowac 2 jajka na twardo ,marchewke z wywaru pokroic w plasterki,otwozyc groszek.Z pstraga odciac pletwy,wyjac grzbiet odciac glowe i wyjmowac kawalki miesa Wszystko ukladac w naczyniu,kawalki ryby,pokrojone jajka na twardo,groszek,marchewke,natke pietruszki, same listki.Delikatnie zalewamy wszystko wywarem najlepiej duza lyzka.Wszystko musi byc przykryte wywarem ,wstawic na noc do lodowki