Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowany na papierze do pieczenia.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1274
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5798
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8817
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18411
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1274
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5798
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8817
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18411
Składniki
Wyfiletowałam ryby. Mięso z ryb hodowlanych można oddzielić od kręgosłupa palcami. Filety ułozyłam na papierze do pieczenia skropionym oliwą. Filety posypałam przyprawami, skropiłam oliwą i posypałam kwiatostanami tymianku.
Ryby rzuciłam na ruszt. Ryby można przewracać, nie przywrze. Będzie gotowa błyskawicznie.
Smacznego :)