Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowany na papierze do pieczenia.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 839
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 61
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 839
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 61
Składniki
Wyfiletowałam ryby. Mięso z ryb hodowlanych można oddzielić od kręgosłupa palcami. Filety ułozyłam na papierze do pieczenia skropionym oliwą. Filety posypałam przyprawami, skropiłam oliwą i posypałam kwiatostanami tymianku.
Ryby rzuciłam na ruszt. Ryby można przewracać, nie przywrze. Będzie gotowa błyskawicznie.
Smacznego :)