Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowany na papierze do pieczenia.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Składniki
Wyfiletowałam ryby. Mięso z ryb hodowlanych można oddzielić od kręgosłupa palcami. Filety ułozyłam na papierze do pieczenia skropionym oliwą. Filety posypałam przyprawami, skropiłam oliwą i posypałam kwiatostanami tymianku.
Ryby rzuciłam na ruszt. Ryby można przewracać, nie przywrze. Będzie gotowa błyskawicznie.
Smacznego :)