Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowany na papierze do pieczenia.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3836
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 409
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 765
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3836
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 409
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 765
Składniki
Wyfiletowałam ryby. Mięso z ryb hodowlanych można oddzielić od kręgosłupa palcami. Filety ułozyłam na papierze do pieczenia skropionym oliwą. Filety posypałam przyprawami, skropiłam oliwą i posypałam kwiatostanami tymianku.
Ryby rzuciłam na ruszt. Ryby można przewracać, nie przywrze. Będzie gotowa błyskawicznie.
Smacznego :)