Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własna wariacja :)
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10583
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4660
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424595
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10583
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4660
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424595
Składniki
Pstrągi lekko osolić, skropić sokiem z cytryny, nadziać plasterkami czosnku, plasterkami pomidorków koktajlowych i natką pietruszki. Folię posmarować oliwą, pstrągi zawinąć w folię, wstawić do piekarnika na ok 25 minut.
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać odrobinę oliwy z oliwek. Dodać cebulę i chwilę podsmażyć. Następnie dodać różyczki brokułów, fasolę szparagową, oraz pokrojoną w paski paprykę. Do mieszanki warzyw dodać do smaku olej sezamowy, sos sojowy, sezam czarny oraz biały. Dusić do momentu, aż warzywa będą miękkie. Podawać z pstrągiem.