Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest powalający. Rybę można przygotować w piekarniku, jak i na grillu.
Przepis dnia
Przepis na lasagne w orientalnym stylu. Inspiracją był fakt, że pozostały mi...
Odsłon: 207
Przepis dnia
Świetny sposób na udka z kurczaka!! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy lu...
Odsłon: 15308
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 513
Przepis dnia
Przepis na lasagne w orientalnym stylu. Inspiracją był fakt, że pozostały mi...
Odsłon: 207
Przepis dnia
Świetny sposób na udka z kurczaka!! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy lu...
Odsłon: 15308
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 513
Składniki
Pstrągi dokładnie czyścimy, płuczemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.
Nacieramy z obu stron odrobiną soli i pieprzu. Wstawiamy do lodówki na 30 minut. Po tym czasie ryby układamy na folii aluminiowej, skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy tymiankiem i koperkiem. Do środka każdej ryby wkładamy cienkie plasterki masła oraz gałązki natki pietruszki.
Zawijamy folię i pieczemy w piekarniku w 180 stopniach, około 15-20 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.