Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis ze względu na jego ogromne właściwości odżywcze i zdrowotne.
Pstrąga sprawić, ugotować go w przyprawionej wodzie. Rybę delikatnie wyjąć a wywar zredukować do objętości 0.5 l., przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę i schłodzić. Zimną rybę udekorować i zalać zastygającą galaretą. Wstawić do lodówki na min. 5 h.
Tak przygotowany pstrąg jest wyjątkowo aromatyczny i delikatny
Odsłon: 10213
Jest kruchy i pachnący pietruszką. Wspaniała ryba do obiadu. Polecam.
Odsłon: 4640
Uwielbiam gołąbki w różnej postaci, do tego przepisu zainspirował mnie intern...
Odsłon: 371
Szybkie i proste ciasto z malinami i kruszonką.Jest bardzo smaczne i puszyste...
Odsłon: 431
Uwielbiam gołąbki w różnej postaci, do tego przepisu zainspirował mnie intern...
Odsłon: 371
Szybkie i proste ciasto z malinami i kruszonką.Jest bardzo smaczne i puszyste...
Odsłon: 431
Składniki
Pstrąga sprawić, ugotować go w przyprawionej wodzie. Rybę delikatnie wyjąć a wywar zredukować do objętości 0.5 l., przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę i schłodzić. Zimną rybę udekorować i zalać zastygającą galaretą. Wstawić do lodówki na min. 5 h.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białym serem i jabłkami
Dania główne
Uda kurczaka w gotowej marynacie smażone
Dania główne
Rolada serowa pomidorowa ze szpinakiem
Dania główne
Wyborna wątróbka z papierówką i śliwką kalifornijską
Pierogi z białym serem i jabłkami
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 8
Uda kurczaka w gotowej marynacie smażone
Dziś bardzo szybki obiad z powodu upałów które są nie do wytrzymania, przepis...
Odsłon: 23