Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis ze względu na jego ogromne właściwości odżywcze i zdrowotne.
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 50
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43256
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 174
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 610
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 50
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43256
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 174
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 610
Składniki
Pstrąga sprawić, ugotować go w przyprawionej wodzie. Rybę delikatnie wyjąć a wywar zredukować do objętości 0.5 l., przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę i schłodzić. Zimną rybę udekorować i zalać zastygającą galaretą. Wstawić do lodówki na min. 5 h.