Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis ze względu na jego ogromne właściwości odżywcze i zdrowotne.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 599
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 788
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 305
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 599
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 788
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 305
Składniki
Pstrąga sprawić, ugotować go w przyprawionej wodzie. Rybę delikatnie wyjąć a wywar zredukować do objętości 0.5 l., przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę i schłodzić. Zimną rybę udekorować i zalać zastygającą galaretą. Wstawić do lodówki na min. 5 h.