Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrągi z warzywami i masłem ziołowym"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1617
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1617
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Składniki
Połowę pęczka natki posiekaj, resztę odłóż. Miękkie masło posól i utrzyj z sokiem z cytryny. Dodaj posiekaną natkę oraz drobno pokrojone kapary. Wymieszaj.
Pstrągi umyj, odet nij płetwy. Natrzyj ryby wewnątrz i na zewnątrz masłem ziołowym. Pozostałe gałązki natki powkładaj po kilka do środków ryb.
Cytrynę sparz, pokrój w plastry. Pokrój umyte papryki i cukinię. Patelnię do grillowania posmaruj oliwą. Usmaż na złoto pstrągi z obu stron i pokrojone warzywa.
ok. 55 min • Porcja 405 kcal • Koszt porcji ok. 4,50 zł • Przepis na 4 porcjeŹródło: Kobieta i życie