Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrągi z warzywami i masłem ziołowym"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Połowę pęczka natki posiekaj, resztę odłóż. Miękkie masło posól i utrzyj z sokiem z cytryny. Dodaj posiekaną natkę oraz drobno pokrojone kapary. Wymieszaj.
Pstrągi umyj, odet nij płetwy. Natrzyj ryby wewnątrz i na zewnątrz masłem ziołowym. Pozostałe gałązki natki powkładaj po kilka do środków ryb.
Cytrynę sparz, pokrój w plastry. Pokrój umyte papryki i cukinię. Patelnię do grillowania posmaruj oliwą. Usmaż na złoto pstrągi z obu stron i pokrojone warzywa.
ok. 55 min • Porcja 405 kcal • Koszt porcji ok. 4,50 zł • Przepis na 4 porcjeŹródło: Kobieta i życie