Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na niedzielny obiad rodzinny. Z ulubionymi dodatkami w postaci ziemniaków czy ryżu zachwyci każdego
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 811
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 811
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
Cebulkę kroimy drobno w kostkę i podsmażamy.
Lekko ostygniętą dorzucamy do przyprawionego wedle uznania mięsa i mieszamy. Formujemy kotleciki. Podsmażamy lekko z obu stron.
Pieczarkę kroimy w kostkę, dorzucamy do kotletów i dusimy pod przykryciem. Jak pieczarki zmniejszą swoją objętość dodajemy koperek, skrobię i śmietanę do zagęszczenia sosu, mieszamy i dusimy jeszcze z 5 min.