Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny pomysł na obiad, świetna odmiana znanych każdemu mielonych. Sos jest kremowy i przepyszny w smaku. Polecam!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6350
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1968
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6350
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1968
 
         
         
                Składniki
Ryż gotujemy. Cebulę z czosnkiem kroimy, smażymy i odstawiamy do ostygnięcia.
Mięso, ryż, cebulę z czosnkiem i jajko mieszamy i doprawiamy do smaku. Formujemy pulpeciki.
Robimy sos: wszystkie składniki łączymy ze sobą i ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem i wykładamy pulpeciki. Zalewamy całość gotowym sosem. Pieczemy 35-40minut w 180°C.