Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny pomysł na obiad, świetna odmiana znanych każdemu mielonych. Sos jest kremowy i przepyszny w smaku. Polecam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1139
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11471
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 503
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1139
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11471
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 503
Składniki
Ryż gotujemy. Cebulę z czosnkiem kroimy, smażymy i odstawiamy do ostygnięcia.
Mięso, ryż, cebulę z czosnkiem i jajko mieszamy i doprawiamy do smaku. Formujemy pulpeciki.
Robimy sos: wszystkie składniki łączymy ze sobą i ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem i wykładamy pulpeciki. Zalewamy całość gotowym sosem. Pieczemy 35-40minut w 180°C.