Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny pomysł na obiad, świetna odmiana znanych każdemu mielonych. Sos jest kremowy i przepyszny w smaku. Polecam!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 465
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 373
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 465
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 373
Składniki
Ryż gotujemy. Cebulę z czosnkiem kroimy, smażymy i odstawiamy do ostygnięcia.
Mięso, ryż, cebulę z czosnkiem i jajko mieszamy i doprawiamy do smaku. Formujemy pulpeciki.
Robimy sos: wszystkie składniki łączymy ze sobą i ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem i wykładamy pulpeciki. Zalewamy całość gotowym sosem. Pieczemy 35-40minut w 180°C.