Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne danie,świetnie smakuje z ryżem i maślanką. Gotowe w pół godziny ;-)
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1673
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 237
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1673
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 237
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Składniki
Mięso przyprawić solą i pieprzem,dodać jajko i wymieszać.Formować małe kuleczki i wrzucać do gorącej,osolonej wody lub rozmrożonego rosołu.Pieczarki umyć i pokroić,natkę posiekać i wsypać do garnka.Gotować wszystko ok 20 min.Do garnuszka/szklanki wlać wodę,wsypać 2 łyżki mąki i wlać do mięsa z pieczarkami.Doprawić solą i pieprzem.Gotować jeszcze 10-15 min aż sos zgęstnieje.
SMACZNEGO