Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne danie,świetnie smakuje z ryżem i maślanką. Gotowe w pół godziny ;-)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 81
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 71
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 81
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 71
Składniki
Mięso przyprawić solą i pieprzem,dodać jajko i wymieszać.Formować małe kuleczki i wrzucać do gorącej,osolonej wody lub rozmrożonego rosołu.Pieczarki umyć i pokroić,natkę posiekać i wsypać do garnka.Gotować wszystko ok 20 min.Do garnuszka/szklanki wlać wodę,wsypać 2 łyżki mąki i wlać do mięsa z pieczarkami.Doprawić solą i pieprzem.Gotować jeszcze 10-15 min aż sos zgęstnieje.
SMACZNEGO