Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos koperkowy kojarzy mi się z czasami kiedy byłam dzieckiem. Najczęściej przygotowywała go moja babcia jako dodatek do jajek na twardo i ziemniaczków na lekki, letni obiad. No i obowiązkowo mizeria. Dzisiaj proponuję go jako dodatek do pysznego, weekendowego, rodzinnego obiadu.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19819
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 469
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6881
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242673
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19819
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 469
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6881
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242673
Składniki
Mięso przekładamy do miski, dodajemy jajko, 2 łyżki bułki tartej, cebulkę, sól, pieprz. Całość zagniatamy i formujemy małe pulpeciki.
Na patelni podgrzewamy olej i podsmażamy pulpeciki. Następnie wlewamy słodką śmietankę, dodajemy koperek i całość mieszamy. Chwilę dusimy na patelni żeby sos zgęstniał. Podajemy z pieczonymi ziemniaczkami lub kaszą i surówką.