Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mała odmiana dla pulpetów w sosie pomidorowym, smakowały pysznie
Bardzo smaczna zupa z ogórków kiszonych, ugotowana na mostku wieprzowym z zie...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 138
Bardzo smaczne, delikatne i lekkie jak chmurka ciasto jogurtowe do upieczenia...
Odsłon: 586
Ogórki małosolne można jeść całe lato, są smaczne i zdrowe. Ukiszenie ich to...
Odsłon: 196
Śledzie z sokiem z cytryny, liściem laurowym i pieprzem. Śledź jest dobry na...
Odsłon: 143
Bardzo smaczna zupa z ogórków kiszonych, ugotowana na mostku wieprzowym z zie...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 138
Bardzo smaczne, delikatne i lekkie jak chmurka ciasto jogurtowe do upieczenia...
Odsłon: 586
Ogórki małosolne można jeść całe lato, są smaczne i zdrowe. Ukiszenie ich to...
Odsłon: 196
Śledzie z sokiem z cytryny, liściem laurowym i pieprzem. Śledź jest dobry na...
Odsłon: 143
Składniki
1. do mięsa dodajemy jajko, posiekaną drobno cebulę i kaszę mannę, doprawiamy solą, pieprzem i sosem sojowym, wszystko dokładnie mieszamy, formujemy małe pulpeciki, wrzucamy do osolonego wrzątku, gotujemy ok 5 min, wyciągamy na talerz, 2. na rozgrzanym maśle podduszamy cebulę, dodajemy pokrojone w plastry pieczarki, smażymy razem na małym ogniu, pieczarki przekładamy do rondla, zalewamy szklanką gorącej wody, doprawiamy solą i pieprzem, gotujemy ok 5 min, zaprawiamy śmietaną wymieszaną z mąką, chwilę gotujemy, do sosu dodajemy pulpety, chwilę razem jeszcze gotujemy, podajemy z ryżem smacznego