Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13087
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1483
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14402
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5952
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13087
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1483
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14402
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5952
Składniki
1. filet pokroić na paseczki, usmażyć na odrobinie oleju, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, 2. szpinak podsmażyć na oleju, dodać pokrojony czosnek, posolić i na koniec dodać serek, 3. z bułek odkroić wierzch, wydrążyć środek, na spód ułożyć szpinak, następnie usmażonego kurczaka, zapiec przez chwilę w piekarniku, żeby bułka była gorąca, posypać serem, zapiekać jeszcze chwilkę, smacznego