Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2706
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3100
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2706
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3100
Składniki
1. filet pokroić na paseczki, usmażyć na odrobinie oleju, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, 2. szpinak podsmażyć na oleju, dodać pokrojony czosnek, posolić i na koniec dodać serek, 3. z bułek odkroić wierzch, wydrążyć środek, na spód ułożyć szpinak, następnie usmażonego kurczaka, zapiec przez chwilę w piekarniku, żeby bułka była gorąca, posypać serem, zapiekać jeszcze chwilkę, smacznego