Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszne grzanki z ananasem"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Mięso skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem, zgrillować, pokroić w plasterki.
Bułki przekroić wzdłuż, posmarować keczupem, rozłożyć krążki cebuli, kawałki mięsa, oprószyć solą, obłożyć kawałkami ananasa, posypać utartą mozzarellą.
Grzanki rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zapiekać 10 minut w temp. ok. 190°C. Posypać kiełkami i natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium