Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszne grzanki z ananasem"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 91
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1739
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 38
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 91
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1739
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 38
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Mięso skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem, zgrillować, pokroić w plasterki.
Bułki przekroić wzdłuż, posmarować keczupem, rozłożyć krążki cebuli, kawałki mięsa, oprószyć solą, obłożyć kawałkami ananasa, posypać utartą mozzarellą.
Grzanki rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zapiekać 10 minut w temp. ok. 190°C. Posypać kiełkami i natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium