Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ozorki wieprzowe odpowiednio przygotowane i podane z dodatkami że zwykłego obiadu potrafią uczynić prawdziwa ucztę.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 501
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 501
Składniki
Ozorki dobrze opłukać, obgotować i usunąć ślinianki. Przełożyć do świeżej wrzącej wody, dodać cebulę, wloszczyzne i przyprawy gotować powoli do miękkości Ozorków. Gdy ozorki są miękkie wyjąć je z rosołu delikatnie przestudzić poczym zdjąć skórę. Ozorki pokroić na plastry o grubości około 1 cm otoczyć że wszystkich stron w mące i usmażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z ziemniakami i sosem chrzanowy. Gotowe SMACZNEGO!!!