Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczone warzywa w arabskich przyprawach
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24350
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 294
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 362
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24350
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 294
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 362
Składniki
Nacieramy szparagi mieszanką przypraw: Łyżeczka soli 1/3 łyżeczki płatków chilli 1 łyżeczka tymianku 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka papryki oliwa z oliwek Nacieramy zieloną fasolkę mieszanką z 2 łyżek limonki 1/2 łyżeczki kurkumy 1/2 łyżeczki kuminu 1/3 łyżeczki soli 1 łyżeczki papryki Pieczemy w 200C przez 15-20 minut.