Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczone warzywa w arabskich przyprawach
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68745
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2096
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68745
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2096
Składniki
Nacieramy szparagi mieszanką przypraw: Łyżeczka soli 1/3 łyżeczki płatków chilli 1 łyżeczka tymianku 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka papryki oliwa z oliwek Nacieramy zieloną fasolkę mieszanką z 2 łyżek limonki 1/2 łyżeczki kurkumy 1/2 łyżeczki kuminu 1/3 łyżeczki soli 1 łyżeczki papryki Pieczemy w 200C przez 15-20 minut.