Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy przepis i bardzo dobry
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27121
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27121
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Dla przygotowania potrzebujemy : Pyzy ( z sklepu ) Dwa filety z kurczaka Paprykę Cebule Żółtko Przyprawy ( sól , pieprz , słodka papryka ) Ser żółty tarty 1. Kroimy filet z kurczaka w kostkę , paprykę i cebulkę również . Smażymy na oleju do gotowości oraz dodajemy przyprawy , zdjąć z ognia i dać się wystudzić . 2. Pyzy tniemy górę ( to będzie nasza pokrywka ) a środek wyciągamy tak aby stworzyć garneczek mały z dnem . 3 blachę zaścielamy papierem do pieczenia , wykładamy pyzy i do środka w kładziemy farsz ( filet z kurczaka itp) 4. Przykrywamy to pokrywkami ( pyzy te co tnielismy) i smarujemy żółtkiem . Wkładamy do piekarnika 180 stopni na 6 min . Wyciągamy posypujemy serem i wkładamy na 10 mim . Wyszło 18 sztuk . Polecam bardzo dobre