Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy przepis i bardzo dobry
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4415
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5877
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1340
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12635
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4415
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5877
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1340
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12635
Składniki
Dla przygotowania potrzebujemy : Pyzy ( z sklepu ) Dwa filety z kurczaka Paprykę Cebule Żółtko Przyprawy ( sól , pieprz , słodka papryka ) Ser żółty tarty 1. Kroimy filet z kurczaka w kostkę , paprykę i cebulkę również . Smażymy na oleju do gotowości oraz dodajemy przyprawy , zdjąć z ognia i dać się wystudzić . 2. Pyzy tniemy górę ( to będzie nasza pokrywka ) a środek wyciągamy tak aby stworzyć garneczek mały z dnem . 3 blachę zaścielamy papierem do pieczenia , wykładamy pyzy i do środka w kładziemy farsz ( filet z kurczaka itp) 4. Przykrywamy to pokrywkami ( pyzy te co tnielismy) i smarujemy żółtkiem . Wkładamy do piekarnika 180 stopni na 6 min . Wyciągamy posypujemy serem i wkładamy na 10 mim . Wyszło 18 sztuk . Polecam bardzo dobre