Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka Hamburgerów, kotlet ma być duży. Wystarczy jeszcze włączyć ulubioną ścieżkę dźwiękową z filmu Pulp Fiction.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Składniki
Mięso dobrze wyrobiłam, aż zbije się w jedną masę. Do jagnięciny trzeba dodać czosnek i tymianek. Uformowałam kotlety mają być duże po 125 dag, do dużych bułek. Usmażyłam je na patelni grillowej, mogą być usmażone na zwykłej. Miałam jeszcze ciepłe i chrupiące bułki, przekroiłam je wysmarowałam mieszanina majonezu musztardy i keczupu. Na dolna polówkę położyłam liść sałaty i kotlet, a na górną plastry pomidora, krążki cebuli i plastry pikli- u mnie cukinia marynowana w plastrach. Podałam z sałatką z kiszonej i białej kapusty. Smacznego :)