Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca Quesadilla z sosem tatarskim z kawałkami ryby, każdego zachwyci a jeszcze dodam że szybko się robi.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 968
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 968
Składniki
1. Fileta rybnego dzielimy na małe kawałki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Płatki kukurydziane drobno pokruszyć.
3. Do płatków wsypujemy bułkę tartą, mieszamy razem.
4. Na drugie naczynie wsypujemy trochę mąki.
5. W trzecim naczyniu roztrzepujemy widelcem jajko.
6. Rybę obtoczyć najpierw w mące.
7. Następnie w jajku.
8. Na koniec w bułce tartej.
9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Ogórka obieramy i kroimy na półplasterki.
11. Z papryki usunąć gniazdo i pokroić na mały paseczki.
12. Robimy sos: ogórka oraz grzybki drobno pokroić.
13. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę drobną.
14. Dodajemy majonez oraz jogurt.
15. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
16. Dokładnie mieszamy.
17. Na grillu elektrycznym lub patelni, rozkładamy placek tortilli na połowie smarujemy sosem
18. Układamy warzywa
19. Następnie nuggesy z ryby.
20. Składamy na połowę.
21. Zapiekamy. 5 minut 22. Danie gotowe . 23. Smacznego.