Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcemy przygotować coś na szybko, to w 30 minut danie będzie gotowe.
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17897
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17897
Składniki
Tortillę posmarowałem oliwą i sosem pomidorowym. Złożyłem po dwie. Na patelni rozgrzałem oliwę , na której przesmażyłem plasterki chorizo z posiekanym czosnkiem oraz cebulą pokrojoną w piórka. Na tortillę rozłożyłem farsz i pokrojone w plasterki awokado, posypałem obficie tartym serem. Nakryłem drugą podwójną tortillą. Smażyłem na grillowej patelni tak, aby się przyrumieniły, a ser w środku rozpuścił i wszystko skleił. Pokroiłem na 6 części. Można podać z gęstą śmietaną i plasterkami awokado.