Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcemy przygotować coś na szybko, to w 30 minut danie będzie gotowe.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 102
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 113
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 138
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 72
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 102
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 113
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 138
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 72
Składniki
Tortillę posmarowałem oliwą i sosem pomidorowym. Złożyłem po dwie. Na patelni rozgrzałem oliwę , na której przesmażyłem plasterki chorizo z posiekanym czosnkiem oraz cebulą pokrojoną w piórka. Na tortillę rozłożyłem farsz i pokrojone w plasterki awokado, posypałem obficie tartym serem. Nakryłem drugą podwójną tortillą. Smażyłem na grillowej patelni tak, aby się przyrumieniły, a ser w środku rozpuścił i wszystko skleił. Pokroiłem na 6 części. Można podać z gęstą śmietaną i plasterkami awokado.