Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcemy przygotować coś na szybko, to w 30 minut danie będzie gotowe.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112811
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 105
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 238
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 370
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 649
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112811
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 105
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 238
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 370
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 649
Składniki
Tortillę posmarowałem oliwą i sosem pomidorowym. Złożyłem po dwie. Na patelni rozgrzałem oliwę , na której przesmażyłem plasterki chorizo z posiekanym czosnkiem oraz cebulą pokrojoną w piórka. Na tortillę rozłożyłem farsz i pokrojone w plasterki awokado, posypałem obficie tartym serem. Nakryłem drugą podwójną tortillą. Smażyłem na grillowej patelni tak, aby się przyrumieniły, a ser w środku rozpuścił i wszystko skleił. Pokroiłem na 6 części. Można podać z gęstą śmietaną i plasterkami awokado.