Do góry

Dania główne Przepis na:

" Bulka "

Przepis dnia 2011-05-30
Bulka

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 416

Dodano:

Odsłon: 12828

pyszne i latwe

Składniki

  • ciasto francuskie, 1 sztuka
  • piersi z kurczaka, 3
  • cebula, 1
  • Papryka czerwona, 1
  • pieczarki, 250 dag
  • ser tarty mozzarela
  • jajko, 1
  • przyprawy jakie kto lubi
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
" Bulka "

Przygotowanie

  1. cebule, papryke i piersi kroimy i podsmazamy

  2. dorzucamy pieczarki i doprawiamy

  3. gotowy farsz odsaczamy z nadmiaru wody i tluczu i studzimy

  4. do przestudzonego farszu dodajemy mozzarele- mieszamy

  5. wszystko wrzucamy na ciasto francuski zawijamy

  6. konce radze spoic widelcem wtedy jest pewnosc ze sie serek nie wytopi

  7. z gory smarujemy roztrzepanym jajkiem i jaktos lubi posypujemy oregano

  8. pieczemy w 200 stopniach 15 minut

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 02 czerwca 2011 Wygląda tak pysznie że na pewno to upichcę:-))) Pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń