Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki bananowo-kokosowe są bardzo szybkie w wykonaniu, smaczne, naturalnie słodkie, nie trzeba dodawać cukru, a ponadto można do nich wykorzystać już nieco przejrzałe banany, choć świeże też się sprawdzają
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14071
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16020
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6445
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14071
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16020
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6445
Składniki
Banany rozgniatamy za pomocą widelca
Do bananów dodajemy jajka, płatki owsiane, wiórki kokosowe i mąkę
Wszystko dokłądnie mieszamy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z każdej strony
Można podać solo lub z owocami, konfiturą czy miodem