Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki bananowo-kokosowe są bardzo szybkie w wykonaniu, smaczne, naturalnie słodkie, nie trzeba dodawać cukru, a ponadto można do nich wykorzystać już nieco przejrzałe banany, choć świeże też się sprawdzają
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 878
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 878
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1441
Składniki
Banany rozgniatamy za pomocą widelca
Do bananów dodajemy jajka, płatki owsiane, wiórki kokosowe i mąkę
Wszystko dokłądnie mieszamy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z każdej strony
Można podać solo lub z owocami, konfiturą czy miodem