Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki bananowo-kokosowe są bardzo szybkie w wykonaniu, smaczne, naturalnie słodkie, nie trzeba dodawać cukru, a ponadto można do nich wykorzystać już nieco przejrzałe banany, choć świeże też się sprawdzają
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 588
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2218
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 158
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 226
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 588
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2218
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 158
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 226
Składniki
Banany rozgniatamy za pomocą widelca
Do bananów dodajemy jajka, płatki owsiane, wiórki kokosowe i mąkę
Wszystko dokłądnie mieszamy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z każdej strony
Można podać solo lub z owocami, konfiturą czy miodem