Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki bananowo-kokosowe są bardzo szybkie w wykonaniu, smaczne, naturalnie słodkie, nie trzeba dodawać cukru, a ponadto można do nich wykorzystać już nieco przejrzałe banany, choć świeże też się sprawdzają
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 619
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12279
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 619
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12279
Składniki
Banany rozgniatamy za pomocą widelca
Do bananów dodajemy jajka, płatki owsiane, wiórki kokosowe i mąkę
Wszystko dokłądnie mieszamy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z każdej strony
Można podać solo lub z owocami, konfiturą czy miodem