Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny oraz oryginalny przepis na obiad lub deser
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
do maślanki wbijamy jajko, dodajemy proszek do pieczenia wraz z mąką (mąki tyle ile ciasto zabierze) czyli gęstsze od ciasta na naleśniki. Do wymieszanego ciasta wrzucamy posiekaną czekoladę mieszamy i smażymy na patelni.
Po usmażeniu odsączamy racuchy na ręczniku papierowym i posypujemy cukrem pudrem. Smacznego:))