Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny oraz oryginalny przepis na obiad lub deser
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13321
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13321
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
do maślanki wbijamy jajko, dodajemy proszek do pieczenia wraz z mąką (mąki tyle ile ciasto zabierze) czyli gęstsze od ciasta na naleśniki. Do wymieszanego ciasta wrzucamy posiekaną czekoladę mieszamy i smażymy na patelni.
Po usmażeniu odsączamy racuchy na ręczniku papierowym i posypujemy cukrem pudrem. Smacznego:))